Вінніпег для українців Канада
-
Продаю новий (не розпакований) костяк під матрас. Іншими словами ліжко. Twin size. 100 $. Деталі в приват. Є ще новий матрац на це ліжко.
-
Когда у вас открытие?
-
Суборенда,3 кім+бейсмент.2 ванни кімнати + туалет Доступний з 1 листопада. Оренда закінчується 30 квітня 2025 року з можливістю поновлення. Велика кухня з островом і головна вітальня.Два закритих паркомісця з підігрівом.(задній вхід в таунхаус з критої парковки) Велике заднє патіо та тераса спереду. Пральна/сушильна машина. Всі комунікації включені. Кабель/інтернет додатково. Два газових каміна - спальня та вітальня. У комплексі є гідромасажна ванна, сауна та тренажерний зал. Крита автомийка. Чудове розташування. Біля Маленької Італії. Пішки до багатьох речей. Сезонний відкритий басейн. Прекрасний житловий комплекс таунхаус на річці Ассінібойн.Адреса 277 Wellington crest.Вартість 2400 $ ( дозволено з тваринами)
-
www.facebook.com/share/5bfp1PRRq9xY3vTv/?mibextid=79PoIi
-
www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/volkswagen-golf-vii-variant-comfortline-bluemotion-tgi/2680612576-216-8450
-
www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/volkswagen-golf-plus-vi-match/2868875477-216-8355
-
На сколько я знаю, если выезжаешь из Канады нужно предупредить органы за 2 недели
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Когда приедете, сообщите еще раз туда что приехали
-
Пособие возобновиться после приезда
-
Ну я имел в виду бенефиты для ребенка
-
Шукаю нових орендаторів
-
Привіт ,усім! Шукаю людину для оренди квартири-студії на своє місце. Вільна буде з жовтня місяця (можливо трішки раніше, щоб був час для кожного перевезти речі), щомісячна оплата 874$+ гідро, місцезнаходження вул. Balmoral street, навпроти університету, квартира в бейсменті.