Вінніпег для українців Канада
-
Привіт, красуні! ✨ Я візажист з Вінніпега, і з радістю запрошую вас на професійний макіяж будь-якої складності. Працюю у затишній та комфортній студії за адресою 55 Arthur St, де все створено для вашого максимального комфорту. Я створюю різноманітні образи: від природних нюдових до яскравих вечірніх, сценічних, весільних та навіть дитячих макіяжів. Допоможу підготуватися до будь-якої події — будь то весілля, вечірка чи фотосесія. Також пропоную послугу створення повного образу: зачіска + макіяж за дуже приємною ціною. Зачіски будь-якої складності, а також укладки на Dyson – щоб кожен ваш локон був ідеальним. Більше моїх робіт можна побачити в Instagram, де я також часто шукаю моделей на макіяж за вартістю матеріалів. Не зволікайте, пишіть у особисті повідомлення для запису! Буду рада допомогти вам виглядати неперевершено на будь-якому заході. 💄💫 www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Добрий вечір, хтось знає якось дерматолога ?
-
Вітаю! Терміново ‼️ шукаю людина, яка б могла сидіти з моїм сином 1,11 років( за плату) Бажано ,щоб у вас теж були дітки)😇 Район :центр , осборн , ст вітал.
-
З 1-го листопада здається в суборенду квартира з двома спальнями за адресою 850 Кембрідж стріт. Є кондиціонер і посудомийка. Пральна машина та сушарка знаходяться на поверсі. Квартира сама по собі дуже тепла, опалення регулюється для кожної кімнати окремо. За квартирою закріплене паркомісце. Будинок знаходиться в спокійному і безпечному районі зі зручною транспортною розв'язкою. Орендна плата становить 1470 дол. (вода і паркомісце включно).
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Новий костюм на Хеловін для хлопчика 3-6 місяців, 10$
-
Вітаю, можете подивитися на стелажах де пише cold. Коли в мене температура і все болить, то п'ю Tylenol 2 таб. по 500 мг. (лікар порадив). Якщо забило ніс, то + спрей Drixoral
-
Вітаю! Продаю нові нерозпаковані: Samsung Galaxy S24FE 128gb - $599 Samsung Galaxy Flip6 256gb - $799 Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm - $199 Наявність та кольори запитуйте в особисті повідомлення.
-
Вітаю! Продаю нові нерозпаковані: Samsung Galaxy S24FE 128gb - $599 Samsung Galaxy Flip6 256gb - $799 Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm - $199 Наявність та кольори запитуйте в особисті повідомлення.
-
Якщо телефон підтримує єсім, рекомендую придбати єсім на перший час.
-
Добрый ,вечер ишу работу уборка дома выполняю все работы глажка ,стирка химчистка ковра ,отдельно от уборки плата за окна двери и т.д расчет в конце дня за кеш,писать в личные сообщения,кому интересно всем хорошего вечера.
-
Продам диван 250
-
У багатоповерхівці, де проживаємо ми з чоловіком, зараз активно здаються апартаменти. Адреса: 2735 Pembina Highway. Будівлю тільки побудували і ввели в експлуатацію минулого місяця. Пралка/сушилка знаходяться у кожному юніті, є підземний паркінг, наземний паркінг і багато магазинів/кафе поряд. Тому велкам!
-
З drixoral треба бути обережним, не пшикати ні в якому разі довше ніж 3 дні і по трохи, я минулої осені не знала і пшикала тиждень, то я була від нього залежна 8 місяців кожного дня, вже просто неможливо було його не використовувати , а голова і ніс просто взривалися🤯🤯🤯 тільки два тижні тому злізла з нього і то за допомогою лора😵💫😵💫