Вінніпег для українців Канада
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Порадьте будь ласка репетитора з англійської, бажано хто проживає в Канаді або США. Дякую 🙏🏻
-
Так, його можна максимум до 5 днів, але в ідеалі 3) і дивитися по скільки разів можна звісно) Це стосується всіх аналогів судинозвужуючих препаратів, які знімають набряки
-
Хоча думаю, якщо ви ще кілька днів хоч на ніч, щоб дихати пшикнете по разу, то нічого ще не станеться. Принаймні лікарі так інколи дозволяють.
-
А коли був доставлений?
-
Якщо що все технічно справне пройдете
-
🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу, який відбудеться завтра! 📅 Дата: ці вихідні 🕒 Час:Субота 7.30-8.30 вечора ,Неділя 6-7.00вечора 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Для детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.💕
-
🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу, який відбудеться завтра! 📅 Дата: ці вихідні 🕒 Час:Субота 7.30-8.30 вечора ,Неділя 6-7.00вечора 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Для детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.💕
-
-
208 St Anne's Rd, Заїжайти пройдете сейфті
-
Здравствуйте, если кто-то подавался на гуманитарную программу и был одобрен, буду очень признателен если вы поделитесь своим опытом. Хорошего всем вечера.
-
Шубка H&M з вушками Колір чорний (білий то шарф). 134/140 зріст 10$
-
Zara для чоловіків. Без коробочки. Нові. 20$ Асінабоін парк
-
Доброго дня для заміни ланцюга Audi для усіх типів двигунів
-
Доброго дня новий інструмент для бренду Audi усіх типів двигунів