Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Мене звати Анастасія, я адвокат по сімейних справах та розлученнях, працюю в Україні. Надаю онлайн послуги для українців, які перебувають за кордоном з таких питань: ✅ розлучення із-за кордону; ✅ стягнення аліментів. instagram.com/lawyer.prysiazhniuk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня! Мене звати Анастасія, я адвокат по сімейних справах та розлученнях, працюю в Україні. Надаю онлайн послуги для українців, які перебувають за кордоном з таких питань: ✅ розлучення із-за кордону; ✅ стягнення аліментів. instagram.com/lawyer.prysiazhniuk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
вместе с замком угнали? или не было на нем замка?
-
100 долл - предбронь. Далее меняется на любую сумму. Отпишитесь, что скажут.
-
-
-
Есть Foodbank , Украинский конгресс, Церковь украинская. В Виннипеге голодным нельзя остаться.
-
Вітаю шановне панство. Проясніть, будь ласка. Питання по кредитній історії. Читав різні поради на банківських сайтах, але не зрозумів. Треба робити залишок не більше 30% на кредитці,чи витрачати не більш 30 відсотків від загальної суми. Пишуть, то так, то так. А як треба? Дякую
-
На Амазані мені сказали що Китай.Мені дали один магазин ,але це суто американський бренд,дорогий.
-
Думаю, що підробка і мені одна з майстрів так сказала,не хочеться купити підробку за суму як оригінал