Вінніпег для українців Канада
-
З 1 червня здається 1-bedroom кімната в саблет за адресою 70 Strauss Dr. Ціна аренди в місяць 980 $. Дуже спокійний район. За детальної інформацією звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Я в додатках дивлюсь. Або на гугл карті, або в Winnipeg Transit
-
ДОПОМАГАЮ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою Подача машини до 30 хв +14315882568
-
А точно, а багажном же можно шприцы )
-
Вітаю! Мої друзі продають авто, може комусь буде цікаве. Продається авто 2018 року, Mazda 3 SKY ACTIVE. * ПАКЕТ ЗРУЧНОСТІ (багатофункціональне шкіряне кермо, шкіряна рукоятка перемикання передач, шкіряна ручка гальма, передні сидіння з підігрівом, бічні дзеркала з електроприводом регулювання та датчиками сліпих зон, склоочисники з датчиком дощу, повністю автоматичні фари). В комплекті зимова та літня гума. Доступна розширена гарантія до жовтня 2025 року. Чудовий стан, Safety. * Безключовий доступ із системою Push To Start * Задня камера * Круіз контроль * Сидіння з тканини * Клімат контроль * 7-дюймовий сенсорний дисплей з ручкою керування * AM / FM / супутникове радіо * Bluetooth * Вхід USB * Плеєр для компакт-дисків * Передні протитуманні фари Контакт власниці (431) 275-2544, Олеся
-
Если подключили, то подключили. Называется, скорее всего Амазон премиум. 1. Зайдите в Приват, посмотрите, что оплатилось этой суммой. 2. Если есть слово Амазон, заходите в Амазон. Отключаете в доставке Амазон премиум. 3. Пишите оператору , он быстро ответит. Пишите, что подключили случайно и забыли отключить. Услугой не пользуетесь, страну изменили. Верните деньги. Вернуть или все, если доставок не было, или последний точно, если снятие было прямо недавно.
-
ДОПОМАГАЮ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою Подача машини до 30 хв +14315882568
-
Доброго дня шановні Українці,я майстер обрізного манікюру та педикюру , цікавить робота, інструменти з собою привезла.Чи могли б ви щось порадити
-
Сколько кресло ?
-
Кому матрас нужен ?
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили, разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации нужно 3 тыс долларов.(114 тыс грн) Всех денег у меня нет. И к 14 мая 2023 года , сумма которую еще осталась собрать составляет 10 050 грн. Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803221013704