Вінніпег для українців Канада
-
Здравствуйте, от безысходности пишу Вам. Сама я не в силах спасти сына 😥 Малышу очень плохо, печень и селезёнка растут в размерах, очень низкий гемоглобин. Одесские врачи разводят руками,нужно срочно ехать в столицу,но на лечение и обследование нету денег. Поэтому пишу Вам о помощи к неравнодушным людей и СПАСИБО БОЛЬШОЕ тем кто уже помог 🙏 Не дай Боже чтобы вы с таким столкнулись😥 Реквизиты Магдебура О. 5375524800177730
-
ДОПОМАГАЮ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! +14315882568 Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою !!!
-
ДОПОМАГАЮ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! +14315882568 Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою !!!
-
ДОПОМАГАЮ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! +14315882568 Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою !!!🛻🛻🛻
-
ДОПОМАГАЮ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! +14315882568 Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою !!!🛻🛻🛻
-
Мы теж шукаємо грумера для йорка👀👀👀
-
-
-
Всім привіт!хочу запропонувати. свою допомогу,я знаю що багато мам з дітьми маленького віку ,не можуть знайти або піти на роботу з дефіциту дитячих садків, чи за інших умов, а скоро ще и канікули будуть. Я можу побути з вашою дитиною, якщо вам потрібно кудись піти у справах на декілька годин , чи ви працюєте і вам потрібно на цілий день то ви можете звертатися до мене у мене дівчинка двох років і було б добре якби і дитина теж була плюс мінус такого ж віку. Але це не дуже принципово. Все що вас цікавить більш детально пишіть у приват . Я мешкаю Виннипег 2080 Pembina Hwy . З усіх питань пишіть мені .
-
www.google.com/webhp?ddllb=1&doodle=253316372&hl=ru