Вінніпег для українців Канада
-
Ого Досить швидко) я свої замовлення зазвичай місяць чекаю
-
Дякую, вже замовила на Амазоні, не хочу чекати довго з Аліка)
-
Якось спробую там посидіти, гляну шо як) Дякую)
-
Вещи на девочку 7-8 лет, идеальное состояние. Все за 15 долларов отдам.( Zara, Mango, H&M)
-
Доброго дня, Денис. На жаль, в даний момент не маємо такої вакансії. У сфері IT найчастіше отримуємо запит на розробників та програмістів.
-
Вакансії місто Pilot Mound, Manitoba: ⁃ Кухар. Заробітна платня $15-$16. Надається житло, харчування та транспорт. ⁃ Вчитель-Комендант. (Вільна англійська областьʼязкова) Заробітна платня $17-$18. Теж надається житло, харчування, транспорт. Звертаййтеся на пошту: [email protected]
-
Вакансії місто Pilot Mound, Manitoba: ⁃ Кухар. Заробітна платня $15-$16. Надається житло, харчування та транспорт. ⁃ Вчитель-Комендант. (Вільна англійська областьʼязкова) Заробітна платня $17-$18. Теж надається житло, харчування, транспорт. Звертаййтеся на пошту: [email protected]
-
Добрий день. В OFE в центрі міста на 4 поверсі працює адміністратор . Казала що набирають швачок на роботу . Запитайте там , якщо щось не змінилося
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка хтось пересилав гроші в Україну чи іншу країну додатком Paysend ? Я робив переказ вже декілька разів і все було успішно. Нещодавно останній переказ був відхилений. Гроші з рахунку знято але до відправника не дійшли. І вирішення проблеми це тупо писати їм на мейл на який вони не відповідають. Чи була в когось дана ситуація? І як вирішили цю проблему ? Дякую за відповідь.
-
Колись мав таку ситуацію, робив переказ з польської карти на українську. Переказ не пройшов, захотіли копію паспорту отримувача. Писав на електронку. Гроші до мене повернулися через тиждень.
-
Отримали гроші чи якесь підтвердження листом?!