Вінніпег для українців Канада
-
Мабуть потрібно ще раз все відправляти...😔
-
Мені дівчина в іншому чаті відповіла,що вислала все в червні і вже отримала🤷♀️ Я просто не можу зрозуміти чи то мої доки ще не розглянули чи то там якась помилка і маю з ними зконтактувати…
-
Добрый вечер, обращение к мужчинам. Есть место - помощник водителя на завод по переработке шин. Работа тяжёлая, грязная. Работа заключается в том что бы либо загружать шины в фуру, либо складывать их уже внутри. Оплата 14.75 в час, скорее всего будут часы овертайма. Нужно элементарное пониман е английского что бы пройти собеседование и общаться с водителем. За дополнительной информацией пишите мне в личку. Good luck)
-
Доброго вечора. Здається житло з 1 по 15 серпня по вул. Leila Ave. Хороший, спокійний район, близько до школи, магазину Волмарт та Фрешко. 3 кімнати , жилий бейсмент. Ціна 1750. Так як виїжджаємо, то можемо залишити майже всі меблі, ліжка, матраци, посуд... У дворі є великий батут, паркомісце на 2 машини. Добрий варіант для великої родини. Хазяїн добре розположений до дітей. Кого зацікавить, пишіть , фото скину в приват.
-
Добрий вечір, жінка 55 років, шукаю кімнату, або компаньйонку з якою вдвох будемо шукати житло. Зараз проживаю в готелі.
-
будь-хто бажає поїхати до Альберти ..Банф уже заплатив за всю поїздку, просто потрібна компанія, ми пари, нам потрібні пари, якщо хтось зацікавився, напишіть мені ..куплю машину на 2 тижні
-
Продам наклейки на клавиатуру. несколько цветов и языков
-
Можете написати ціни на стрижки? Please