Вінніпег для українців Канада
-
Здається кімната, ціна 795 кад + гідро + інтернет. Паркінг включений у вартість. Pet friendly. Адреса 175 st Anne's road, поруч з будинком Superstore, Freshco, Dollarama і кілька закладів швидкого харчування. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення.
-
Я не знаю как у новичка в Виннипеге может быть машина и права сразу, а ещё и опыт многолетний.
-
В общем ищу реальную работу где можно устроиться без гражданства, идеального английского и миллиона долларов на счету что бы быть достаточно достойный для работы разнорабочим или по стройке.
-
Пишіть в дірект! instagram.com/termonetka.photo?igshid=MzRlODBiNWFlZA== instagram.com/braids.dreads.winnipeg?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт всім! Як зареєструватись на придбання вживаного велосипеда для дорослого?
-
Hi everyone👋🏻 Набридло фарбувати брови кожного ранку? Не проблема! Приходь на корекцію та фарбування брів і забудь, що таке олівець для брів на 3 тижні🤩 Краще витрать свої 15 хв на сон😄 Район Downtown, чекаю кожну🌸 Робоча сторінка: instagram.com/dudko.brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Привет всем! Возможно, я уже писал, сейчас расширяем коллектив и возьмем 5 человек в сферу swap-trade. Обучаем, показываем объясняем! пишите мне
-
Доброго вечора. Можна будь ласка розміри? І чи розкладається він?
-
👋Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення 📍
-
Подскажите,не пойму где найти что я писал в анкете призаполнении,захожу туда где я заполнял и не могу найти свою анкету,Подскажите пожалуйста