Вінніпег для українців Канада
-
Дякую )
-
Шукаю будь-яку роботу. Не важливо яку. З радістю візьмуся за будь-який підробiток. ———————————————————- Якщо є зацікавлені, можу зробити сайт, попрацювати із базами даних або намалювати якусь графіку. Поки не працюю, можу зробити це безкоштовно або за будь-які гроші. 3-й місяць без роботи. Вже трохи Їде дах)))
-
Доброго дня, підкажіть які потрібно документи для зняття обмежень з Ворк перміту?
-
Ні, для зняття обмежень диплом не треба
-
Мені ще говорили про диплом, але я не маю його тут
-
Аркуш який вам дали після мед.огляду
-
Була в міграційному центрі, записалась на 16 число. Вона мені швидко протараторила документи, я не встигла нічого записати. Але говорила і про диплом теж. Я буду в ВП ще провінцію міняти, може для цього?
-
На роботу до знайомого поляка який займається піддонами потрібна одна Людина Яка вміє ставити ламінат на клею і ламінат на замках (клік клік) Я не посередник дам вам номер дальше ви самі домовляйтесь за оплату і так дальше
-
🤓Вчитель-вихователь (Dormitory Parent) в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Вимагається досвід роботи з дітьми від 13 до 18 років. Вільна англійська ОБОВʼЯЗКОВА Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем (від $35000/рік) www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/QY3V4X4V Кухар в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Потребується вміння готувати на 80-90 людей. Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L83Y6WVR Бухгалтер (Bookkeeper) м. Рівертон (130км від Вінніпегу) Є доступне житло ($400 на місяць), заробітна плата $16-18. Надається транспорт. www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L66XY3WR РЕЛЕВАНТНІ резюме будь ласка направляйте на пошту: [email protected]
-
🤓Вчитель-вихователь (Dormitory Parent) в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Вимагається досвід роботи з дітьми від 13 до 18 років. Вільна англійська ОБОВʼЯЗКОВА Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем (від $35000/рік) www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/QY3V4X4V Кухар в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Потребується вміння готувати на 80-90 людей. Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L83Y6WVR Бухгалтер (Bookkeeper) м. Рівертон (130км від Вінніпегу) Є доступне житло ($400 на місяць), заробітна плата $16-18. Надається транспорт. www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L66XY3WR РЕЛЕВАНТНІ резюме будь ласка направляйте на пошту: [email protected]
-
-
Теж же 3 місяця не можу знайти роботу і дах їде, і не трохи, а як слідує 🤪
-
Відкриті нові вакансії у м.Вінніпег та інших містах провінції Манітоба, та кілька вакансій в м. Кенора (ON) 🥗 Кухар, The Pas, $15+ assistance with accommodation 🔩 Механік легкових автомобілів, Thompson, $25-30 + signing bonus $5000 ⚓️ Судновий механік, West Hawk, $22 🚜 Механік сільськогосподарської техніки м.Стейнбах, ЗП $20-$30 🏗 Будівельник, оператор буд техніки, Winnipeg Beach, $18-22 🚜 Механік будівельної техніки, Winnipeg Beach, $30-40 👉 Резюме направляйте на [email protected] ❇️ Потрібен працівник на м'ясопереробний цех (ковбасні вироби) м. Niverville (20 км від півдня Вінніпегу) ЗП $16 на випробувальний термін, попередній досвід обов’язковий. 👉 За деталями звертайтеся [email protected]
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи Ви розглядаєте роботу лише у Вінніпезі, чи за межами міста також?
-
У Вінніпезі