Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 210.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t410212067T Offline
    t410212067T Offline
    Serhii LUK-IN
    wrote on last edited by
    Дякую )
    1 Reply Last reply
    0
  • t322327852T Offline
    t322327852T Offline
    Ostapov Dmitry
    wrote on last edited by
    Шукаю будь-яку роботу. Не важливо яку. З радістю візьмуся за будь-який підробiток. ———————————————————- Якщо є зацікавлені, можу зробити сайт, попрацювати із базами даних або намалювати якусь графіку. Поки не працюю, можу зробити це безкоштовно або за будь-які гроші. 3-й місяць без роботи. Вже трохи Їде дах)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslava
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть які потрібно документи для зняття обмежень з Ворк перміту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t830996011T Offline
    t830996011T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Шукаю apartment, townhouse, house pet friendly (собака 22 фунти/ 10 кг) Якщо хтось здає в саблет, напишіть, будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    Ні, для зняття обмежень диплом не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslava
    wrote on last edited by
    Мені ще говорили про диплом, але я не маю його тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    Аркуш який вам дали після мед.огляду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslava
    wrote on last edited by
    Була в міграційному центрі, записалась на 16 число. Вона мені швидко протараторила документи, я не встигла нічого записати. Але говорила і про диплом теж. Я буду в ВП ще провінцію міняти, може для цього?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugenia
    wrote on last edited by
    10 CAD
    1 Reply Last reply
    0
  • t161549699T Offline
    t161549699T Offline
    art
    wrote on last edited by
    canada4u.com.ua/canada/605-yak-zminyty-work-permit-v-kanadi-yak-otrymaty-work-permit-bez-obmezhen-v-kanadi-instruktsii
    1 Reply Last reply
    0
  • t5325004847T Offline
    t5325004847T Offline
    Дмитро Україна -Віннепег
    wrote on last edited by
    На роботу до знайомого поляка який займається піддонами потрібна одна Людина Яка вміє ставити ламінат на клею і ламінат на замках (клік клік) Я не посередник дам вам номер дальше ви самі домовляйтесь за оплату і так дальше
    1 Reply Last reply
    0
  • t5407996135T Offline
    t5407996135T Offline
    Stan
    wrote on last edited by
    🤓Вчитель-вихователь (Dormitory Parent) в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Вимагається досвід роботи з дітьми від 13 до 18 років. Вільна англійська ОБОВʼЯЗКОВА Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем (від $35000/рік) www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/QY3V4X4V Кухар в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Потребується вміння готувати на 80-90 людей. Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L83Y6WVR Бухгалтер (Bookkeeper) м. Рівертон (130км від Вінніпегу) Є доступне житло ($400 на місяць), заробітна плата $16-18. Надається транспорт. www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L66XY3WR РЕЛЕВАНТНІ резюме будь ласка направляйте на пошту: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t5407996135T Offline
    t5407996135T Offline
    Stan
    wrote on last edited by
    🤓Вчитель-вихователь (Dormitory Parent) в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Вимагається досвід роботи з дітьми від 13 до 18 років. Вільна англійська ОБОВʼЯЗКОВА Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем (від $35000/рік) www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/QY3V4X4V Кухар в хокейній академії міста Pilot Mound, Манітоба (180км від Вінніпегу) Потребується вміння готувати на 80-90 людей. Безкоштовно надається транспорт, житло та харчування. Місяць оплачуваної відпустки. Заробітна платня залежить від досвіду та кваліфікації і буде обговорюватися безпосередньо на інтерв’ю і на пряму з роботодавцем www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L83Y6WVR Бухгалтер (Bookkeeper) м. Рівертон (130км від Вінніпегу) Є доступне житло ($400 на місяць), заробітна плата $16-18. Надається транспорт. www.careers-page.com/myrowich-staffing-agency/job/L66XY3WR РЕЛЕВАНТНІ резюме будь ласка направляйте на пошту: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вадим
    wrote on last edited by
    Всем привет. Ищу работу. Рассматриваю все возможные варианты. Имею опыт в продажах, а также могу работать пекарем. Предпочтение бы отдал фулл-тайму. Английский разговорный. Возможно, кто-то что-то может посоветовать или подсказать. Буду благодарен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dafna Wolfman 🐺
    wrote on last edited by
    Теж же 3 місяця не можу знайти роботу і дах їде, і не трохи, а як слідує 🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • t2035728318T Offline
    t2035728318T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    На роботу до знайомого поляка який займається піддонами потрібна одна Людина Яка вміє ставити ламінат на клею і ламінат на замках (клік клік) Я не посередник дам вам номер дальше ви самі домовляйтесь за оплату і так дальше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SphinX
    wrote on last edited by
    Много вакансий связанных с кухней на Индид и Киджиджи. Я бы порекомендовал Киджиджи, там быстрее откликаются.
    1 Reply Last reply
    0
  • t294393816T Offline
    t294393816T Offline
    Andrii Podyma
    wrote on last edited by
    Відкриті нові вакансії у м.Вінніпег та інших містах провінції Манітоба, та кілька вакансій в м. Кенора (ON) 🥗 Кухар, The Pas, $15+ assistance with accommodation 🔩 Механік легкових автомобілів, Thompson, $25-30 + signing bonus $5000 ⚓️ Судновий механік, West Hawk, $22 🚜 Механік сільськогосподарської техніки м.Стейнбах, ЗП $20-$30 🏗 Будівельник, оператор буд техніки, Winnipeg Beach, $18-22 🚜 Механік будівельної техніки, Winnipeg Beach, $30-40 👉 Резюме направляйте на [email protected] ❇️ Потрібен працівник на м'ясопереробний цех (ковбасні вироби) м. Niverville (20 км від півдня Вінніпегу) ЗП $16 на випробувальний термін, попередній досвід обов’язковий. 👉 За деталями звертайтеся [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t294393816T Offline
    t294393816T Offline
    Andrii Podyma
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи Ви розглядаєте роботу лише у Вінніпезі, чи за межами міста також?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dafna Wolfman 🐺
    wrote on last edited by
    У Вінніпезі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.