Вінніпег для українців Канада
-
Добрий ранок скажіть може кто знає де зараз документи переводять?
-
www.facebook.com/marketplace/item/592350636377064/
-
Ми втрьох брали квитки через одну телеграм групу- гуманітарні квитки до США та Канади, багато про них чула і вивчила перед тим як наважитись. Взяли і не шкодували (791$ з 2 великими валізами і ручною кладю на 1 людину) Варшава-Франкфурт-Монреаль-Вініпег. Багаж летить окремо до кінцевої. Довгий переліт був Люфтганза, а по Канаді Єйр Кенеда.
-
Всім привіт , прилетіла у Вінніпег місяць тому . Шукаю будь-яку роботу . Рівень англійської початковий .До цього працювала на складах у Польщі та у супермаркеті в Естонії. Будь вдячна за допомогу
-
Добрий день. Продаю велосипед 🚲, шолом, сумку-чохол для телефона Ціна 280$ Район даунтаун
-
Всім привіт!Мене звати Оля! Нещодавно прибула до Вінніпегу та шукаю роботу. Я сертифікований лешмейкер зі стажем роботи більше 7 років. Комунікабельна та готова до співпраці.Зразки робіт можна подивитись у мене на сторінці в інстаграмі @olia.lashes_ . Буду вдячна за любу пропозицію.
-
Всім привіт!Мене звати Оля! Нещодавно прибула до Вінніпегу та шукаю роботу. Я сертифікований лешмейкер зі стажем роботи більше 7 років. Комунікабельна та готова до співпраці.Зразки робіт можна подивитись у мене на сторінці в інстаграмі @olia.lashes_ Буду вдячна за любу пропозицію.
-
Ще не отримав
-
Я міняв адресу в хелскарті онлайн, прийшла нова поштою за 2 тижні.
-
Доброго дня,будь ласка може є в когось конкретна адреса банку або відділення де є людина яка допоможе з оформленням рахунку та картки що розмовляє українською або російською.Дякую!!))
-
Доброго дня можливо є в когось адреса банку або відділення де працюють Україномовні або російськомовні працівники.Потрібно оформити рахунок та карту.Дякую ?