Вінніпег для українців Канада
-
Я відкривала два тижні тому в RBC банку, 1395 Ellice Ave. Відкрили в той же день, навіть без аппоінтменту. В CIBC банку в тому ж районі пропонували найближчий аппоінтмент через місяць🤦♀️
-
А як до нього записатися?
-
-
Вы можете взять себе и на пять лет , это ваш выбор . Только в Канаде и в Штатах ипотека по другому работает . Люди смотрят на помесячные платы ; ипотека закрывают на год/три/пять под годичный процент ,потом процент может изменится и платежи меняются ; не смотрите на 30 лет это амортизация пеймента )) за время жизни вы поменяете 5 квартир или домов , что захотите оставите на инвестицию ( сдавать в рент ) .. вы сплачиваете себе жилье , ( недвижимость), захотите продать пожалуйста предадите и за цену выше ( после нескольких лет ) и под недвижимостью тоже прособираете за годы кругленькую сумму . На ренте вы ничего не инвестируете)
-
Дякую, спробую
-
Canada post - то я так по Канаді пересилала - правда, дуже швидко і порівняно недорого. Але ж мені треба з США до Канади. Хіба в США є Canada post ?
-
Дякую, спробую
-
Ще актуально? Якій розмір?
-
#presentsimple Пам'ятаєте ще, як казати " я є" і "я маю" англійською? А тепер треба знати, як сказати ще щось. Інші дієслова не змінюються, як "am/is/are". Але є один нюанс. Зверніть увагу на "he is/ she is/ it is", " he has/ she has/ it has". Друге слово в кожній фразі закінчується на -s. А це означає, що в Present Simple, he/she/ it + дієслово з закінченням -s. He works. She works. It works. Але I work. We work. You work. They work.
-
Дякую за вашу пропозицію ) але ідея групи у дещо іншому заключається, якщо перечитати мою об‘яву І на даний момент там вже більше варіантів, ніж ці вказані вакансії ☺️
-
А можно зайти онлайн, выбрать отделение, в котором ближайшая подходящая свободная дата. Я так в CIBC записался. Вариантов масса