UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день, чи не знаєте ви яка вірогідність того що мені відкажуть у вклейці візи, бо мені прийшов той лист на вклейку візи ще місяця три тому але я робив документи та не міг велеїти, а на тому листі написанао що через місяц пілся отримання його ми можем розглянути питання щодо відмови у видачі візи
-
Будуть запитання звертайтесь ))
-
Написав вам в особисті . Ймовірність висока.
-
Ласкаво просимо, Gazda! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Хто може допомогти. Застрягла на вкладці роботи. Вводжу де вчилася де працювала і висвічується ось це
-
Ласкаво просимо, Katia! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
На останньому місці роботи галочку ongoing І немає бути пробілів протягом 10 років
-
Ласкаво просимо, Wailte! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Панове, хеллоу) Сорян якщо тупі питання, але трохи гублюсь при самостійному розбиранні з цим всім ділом, групу найшов через пошук Ситуація така - анкету фінально заповнив в червні, тільки зараз помітив листа в кабінеті про здачу біометрії (тоді його ще не було, а нотіфікейшнів нових не приходило, походу буквально за кілька годин треба було ще раз перевірити) Зареєструвався через пошту на біометрію на Київ, прийшов лист, що в Києві реєструють в чергу біля 4 тижнів, у Львові ж - 1-2 робочих дня Хочу заповнити реквест на подовження терміну (бо не впевнений, що встигну до Львова доїхати), і от вперся в таку проблему: Я тупо не розумію де подивитись який реально офіс обробляє апплікейшн та який тут правильно обирати? Бо цілком припускаю, що саме куает можуть же і не в нас обробляти Хто що може підказати? Бо навіть не сильно уявляю за якими саме ключовими словами робити пошук по чату саме за такий сценарій. По факту зараз дедлайн 19 липня, і якщо запишуть на кінець місяця, то, походу, пролітаємо, якщо ж не подовжити дедлайн.
-
Ласкаво просимо, Oleg! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Так а в документі на біометрію лінка йде на цю сторінку, в розділі, де вказано, що якщо ви не можете вчасно здати біометрію, то заповнювати форму тут... І щоб заповнити форму, треба або веазати, що обробляє офіс в Канаді, або вказати який саме поза Канадою...
-
Добрий день/ніч (як для кого). Підкажіть: віднесли паспорт дитини на вклейку візи в візовий центр в Варшаві. Пройшло півтора місяці - а немає ніякої інформації як і коли його забирати. Як то має виглядати? Може потрібно просто самому їхати туди без запису і питати?
-
Ніхто вашу заявку не розглядає. Ваші дані обробляє бот. Отриали листа на бвометрію , реєструйтесь , здавайте біо . От тоді вже вашу анкету буде розглядати візовий офіцер. А так все правильно немає про що передивати. Будуть запитання, звертайтесь. Проконсультую детально із радістю допоможу. 💪🇺🇦
-
@@k_chetv ☝️