UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В документі-направленні на біометрію просто вказано за дедлайн 19 липня, тому й переймаюсь
-
У аплікації дитини там де графа Final повинна з’явитися дата і змінитись статус
-
Мені прост таке прийшло, а дедлайн на подачу - 19 липня Я в Києві і тупо по роботі навряд встигну заїхати до Львова протягом тижня
-
В Україні через те що візовий центр певний час не працював цю черги змістились далеко за 30 днів. Тома не хвилюйтесь . Здавайте біометрію і все буде добре.
-
У Варшаві довгий період вклейки. Вони ж паспорти з візового передають до консульства. Найшвидший період вклейки у Відні. Ми їздимо у Відень, два рази на тиждень, возимо паспорти на вклейку. Тому якщо комусь потрібно звертайтесь. Ось публікація про це і постлання на телеграм канал з деталями 👉 t.me/cuaet_chat/34188
-
Львів 1-4 дні Київ 1-2-3 тижні
-
Так, ввечорі У відповідь отримав листа зі скріну вище Як я поняв, якщо Київ, то дату призначать мінімум через місяць Моє питання було за то, як скоро я дізнаюсь хоч дату реалістично
-
Львів від 1 до 4 днів призначають дату Київ 1-2 тижні
-
Ви сьогдні писали листа до візового ?
-
Тоді мінорне запитання - як швидко зазвичай дату призначають?
-
Ласкаво просимо, Jane! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день. Заповнила заявку, на пошту прийшов лист, що прийнято і номер аплікації. В акаунті ж показує, що прийнято тільки на work permit application, online application ж не показує, що прийнято і пропонує заново заповнити. Що робити?