UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Назва файлу латиницею, з цим все ок
-
просто головне подати заявку до 15 липня?
-
просто програма закривається 15 числа і я не знаю чи обробкою заяв будуть займатись і після цього дня
-
Так, звісно що є )
-
добрий день, можете підказати чи ще є сенс подати на CUAET сьогодні, якщо я зараз знаходжусь в Італії?
-
Будуть займатись обробкою заяв. 15 липня останній день подачі заяв
-
можете підказати чи в цьому пункті потрібно вказувати, що в матері було інше прізвище до одруження?
-
Так.
-
Так. Саме тут
-
Якщо будете здавати особисто то вам допоможуть у візовому центрі
-
Англійською
-
Можливо спробуйте інший браузер
-
Ласкаво просимо, A🌸! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня. Таке питання: у мене був запит на паспорт в грудні, тобто до січня треба було подати паспорт. З сімейних обставин я не встигла його відправити, знаходилась в Україні. Чи можу я зараз подати на вклеювання або треба писати в кризову форму і чекати відповідь? Чи були випадки відмови через те що терміни вже минули?
-
Випадки відмови є але поки що не масові. У нас більше 50% паспортів з протермінованими запитами. Поки що відмов не було у на. Тому якомога швидше відправляйте паспорт на вклейку.