UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня☺️ Допоможіть, будь ласка, як можна подати паспорт на вклейку в Німеччині, у нас сімейна подача. Я і чоловік (він в Україні). Як я можу подати нас обох, і які документи потрібні? Завчасно дякую
-
Здравствуйте участники группы. Пожалуйста , если есть возможность, подскажите, что делать в данной ситуации: подавались по CUAET через IRCC, когда на руках был укр паспорт (заграна ещё не было) на имя Аnnа. Получили визу на имя Аnnа. Подали в посольство на загран паспорт, в котором по транслитерации имя перевели как Hanna. Отправили загран. паспорт на вклейку, одновременно написав в кризис форму о данной разнице в имени. Вклеили визу на имя Аnna, при том, что имя в паспорте прописано Hanna. Может у кого-то было что-то похожее, попадались такие ситуации и вы можете что-то посоветовать. Что нам делать? Опять написали в кризис форму, попросили разъяснить ситуацию. Пока тишина. У нас все готово для выезда. Только один паспорт...проблема. Как это решить? Это же считается грубая ошибка и в аэропорту могут просто не пропустить? Благодарю за ответ заранее!
-
Зараз не думайте про відмову надсилайте паспорт на вклейку. Багатьом вклеюють. Писати на кризову немає сенсу. Це не кризова ситуація.
-
Будуть запити на додаткові документи . Очікуйте
-
Ласкаво просимо, Нура! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Так. Аще будь які документи які доказують що ви справді разом. Документи про спальні поїздки ( авіаквитки) , договір оренди житла, оплата комунальних послуг … навіть фото спальні можуть попросити
-
Вітаю. Заповнюю заявку на брата 17 років. Вибираю "хочу працювати", але коли пропонують перевірити заявку, то галочка злітає постійно. Так і має бути? І друге питання. Якщо йому зараз 17 і не треба здавати біометрію, коли йому виповниться 18 потрібно буде це робити (якщо вже віза в паспорті буде)? Дякую
-
По першому не розумію чому злітає. Спробуйте з іншого браузера. По другому, не потрібно буде здавати біо. Але оскільки він не повнолітній то краще щоб хтось із батків Також подавався на візу а інший із батків дав дозвіл на виізд. Інакше візу буде складно отримати
-
Хто заповнював заявку ось недавно? Треба на одну людину заповнювати першу заявку на візу а є ще друга заявка то на ворк перміт? Чи як? Бо я робила собі рік назад то заявка була трохи інша. Підкажуть хто знає точно. Бо не хочемо помилитись
-
Одна заявка. Просто на питання «чи бажаєте працювати в Канаді?» відповідаєте - ТАК. Тоді буде віза воркер + work permit
-
Хто в Києві здавав біометрію? Напишіть , будь ласка 🙏🙏🙏
-
В кого була схожа проблема! Поділіться будь ласка домвідом як її вирішити? При заповненні форми онлайн на фін. допомогу, видає наступну помилку (скріншот). Все перевірили двічі відносно інструкції як вказано на сайті але проблема не вирішується(