UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
То скажіть будь-ласка
-
Вітаю! Зареєструвалася за програмою місяць тому, коли мені ще не було 18. Я так зрозуміла, через це не захотів оформлюватися дозвіл на роботу: скільки не ставила галочку, щоразу збивалося( Зараз я вже повнолітня і хотілося б все-таки цей дозвіл якось отримати (тим більше, наскільки я розумію, він прирівнюється до дозволу на вищу освіту), але я зовсім не розумію, куди про це писати і що взагалі робити. Може хтось зможе підказати?
-
Ласкаво просимо, Ксюша! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Дякую!
-
Дуже дякую!
-
Хто може допомогти? Ввела навчання з 2011 року. Заповнюю місця роботи, але видає помилку, не можу пройти далі. Хоча перерв не має. В чому ще може бути причина?
-
Ласкаво просимо, Алёна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт всім, можливо хтось вже робив criminal record check up з України для ПР Ви замовляли в дії і потім якось підтверджували тут? Чи в посольстві це робили? Дякую за відповідь!
-
то подачу заявок, скоріш за все, дозволять і після 15 числа?