UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть будь ласочка, якщо я подаю групову заявку (я дружина, можливо батьки), мені треба там ставити галочку що я заповнюю за них? Хто як робив друзі? Дякую 🙏
-
Дорий День 😊👋
-
Ок! Дякую за відповідь 😊 А вся переписка і листи всерівно ж Вам надходили, як "керівнику групи". Чи і іншим щось прилітало?
-
Так, то я бачив його 😉 Але цей момент з цією галочкою, не дуже "прозорий". Навіть він каже, якщо не за себе то можете ставити. От я ж і заплутався трохи 🤔
-
Зрозумів! Дякую за відповідь 😊
-
А може хто вкурсі, чи можна у одному акаунті дві групки сімейних робити? Отаке нестандартне питаннячко виникло 😊
-
Просто я ще і Батьків хочу подати, от і сильно так скажімо задумався над цією маленькою Галкою 😳
-
Доповню трохи ... Сенс тут чисто такий, щоб семеро одного не чекали грубо кажучи. Тобто, якщо там ще родичі Дружини будуть довго думати то я не встигну відправити групу у яких всже все заповненно на оформлення і всі ми помахаемо ручками Канаді 👋
-
Дякую за відповіді Друзі 🙏😊
-
То ж я собі просто життя хотів трохи полегшити, бо всерівно мені все заповнювати. От і думав щоб в одному аккаунті все зробити. Ну мабуть і правду буду окремо робити. А то накриється все і "Допобачення" 😊
-
Ласкаво просимо, Vitalichok M! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
А підкажіть будь ласочка ще таке. Просто хочу уточнитися. Ви всім своїм ставили свою ел. адрессу та свій телефлон і питань ніяких не було?
-
На ircc вони завжди відповідають шаблонно, одне й те ж саме ви в пріоритеті..