UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Краще самостійно занести до візового центру і забрати самостійно. Бо поштова служба може загубити
-
Доброго дня, вчора створила в існуючому кабінеті нову анкету , вона з‘явилася, але коли заходжу подивитися чи прийшли листи , то вибиває помилку та пише ось це : Sorry, a system operation failed. Please try again later. Request failed. Please try again later. На пошту також лист ще не прийшов, можливо хтось також із цим зіштовхнувся?
-
В мене те саме, поки хз, що робити, думаю що просто сервери перегружені і цю заявку просто поки обробляють
-
Я відправляла паспорти звичайною британською поштою з Шотландії до Лондона і вклала туди зворотній конверт з маркою. Це коштувало 7 £ в один кінець. Через неділю вже паспорти повернулись цією ж поштою з візами. Кур’єр приніс додому.
-
Так Royal mail. Ні яких інших платежів. Мені сказали, що на теріторії Британіії цього робити не потрібно. Дуже хвилювалась, але все добре. Паспорти прийшли без затримки.
-
Ласкаво просимо, Hshs! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, An-22! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Yura! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Як краще перепродати аплікацію на дитину? В тому ж профілі чи новий створити?
-
Нікого такого немає… не розумію до чого це?
-
Так вклеїли всій сумою всім сестрам та братам але одній дитині тормозять
-
Так, можна
-
Так
-
Ласкаво просимо, Юлія! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38