UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Це не коли ви здали біометрію, А коли реальний офіцер почав розглядати конкретну справу після сдачі біо
-
Ви просто не знаєте, як буває у інших) у вас все швидко.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, який документ треба подавати додатково, якщо за час очікування на візу змінився паспорт? Зрозуміло, окрім нового паспорта. Чи треба якусь заяву? Прийшов паспорт реквест, відвозитиму в центр особисто.
-
Ласкаво просимо, Ksenia! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
А куди цей лист направляти? Роздрукувати і передати разом із паспорт реквестом у канадському центрі?
-
Ласкаво просимо, Nancy! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Всім доброго вечора!!! Хто знає чи відмінили вже цих 30 днів щоб здати біометричні дані на візу в Канаду так як у Львові не можу записатися а закордон не можу виїхати хтось щось знає.На візу подавав 1 липня до закінчення програми.Але думаю чи прийде відказ від того що не можу здати біометричні дані .Буду вдячний за допомогу.Гарного вечора.
-
Я перепрошую. Якщо є два паспорти (продовжений і новий) - можна тільки продовжений висилати на вклейку?