UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть, будь-ласка, чи можуть бути питання при легальному виїзді, маючи візу вже в паспорті, на українському кордоні, для чоловіків ?
-
Ласкаво просимо, Олександр! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день, можете підказати, чи потрібно робити вебформу, якщо я повинен здати біометрію до 12 серпня, але зможу це зробити лише 17(виходить що я просрочив один місяць, який надається для здачі біометрії), можливо у когось була така ситуація?
-
Доброго дня. Напишіть на кризову, перейдіть за посиланням у листі, там де про 30 днів, опишіть ситуацію, прикладіть запис. Як читаю в чаті, можливо кризова і не побачить ваш лист та може прийти відмова, а може й все буде ок, як повезе, наскільки я розумію. Питала в чаті чи є вже ті, хто попереджав, здав після закінчення та все ок/ чи отримав відмову, зворотнього звʼязку пока не бачила.
-
Ласкаво просимо, Сергей! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Про всяк випадок пишіть на кризову форму. І додайте лист з датою призначення Біометрії. Зустрічав випадки відмов тим хто протермінував біометрї на 5-6 міс. Ваша ситуація не є критичною. Тому сподіваюсь все буде добре.
-
Дуже дякую @myra_cuaet за дитячі візи!!Я вже доїхала🙏🙏🙏
-
Як правильно висилати паспорт дитячий на вклейку?
-
Ласкаво просимо, Sir! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Мені допомогла @myra_cuaet
-
За гроші?
-
А після надсилання форми потрібно чекати на їх відповідь ?
-
Але я вже з візами)))і благодарна!!!
-
Це звичайно ваш вибір, були кейси що вдало самі відправляли і все виходило, а були і повернуті пусті дитячи паспорти, або взагалі пошуки паспорта, тут робить вибір кожний, але то не вартує таких великих грошей щоб так ризикувати, а 2 рази користувався послугами тур фірм, і обидва рази дитина без запрошення отримала візу!!!
-
Якщо немає запиту то потрібно додаткові документи . Напишіть в приват скину перелік
-
Ласкаво просимо, Sandra! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Є запит