UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую 🙏🏼
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка може в кого було таке. Подалися заяви 17 листопада. 22 здали біометрію. З того часу у кабінеті нічого не оновлювалося. Вчора пропало все. Немає ні одного листа,ні про біометрію ні про обробку даних. Що робити?
-
Існують різні програми і різні вимоги до фінансів. Якщо дуже грубо, то від 10 тисяч канадських доларів на людину.
-
Так, якщо будете відповідати вимогам, то зможете подати. Саме це і мав на увазі Трюдо у славнозвісному інтерв'ю, але журналісти перекрутили його слова, наче він пообіцяв PR усім бажаючим.
-
До п'ятниці технічні роботи.
-
Звичайно, що ні. Ви зможете подати на PR якщо пропрацюєте певний час на певних професіях. Плюс питання стосовно знання мови. Плюс це все різне у різних провінціях.
-
Підкажіть будь ласка чому з сайту IRCC пропала заявка ?
-
Намагаюсь не влазити у питання мови, бути толерантним до усіх, але таки раз відступлю від правила. Так ось, особисто я із дружиною зараз працюю в Чехії, з квітня місяця. Я офіційно виїхав з України вже після початку війни. І крім нас тут є інші українці. Як це не дивно, але україномовні українці ведуть себе абсолютно так само, як і російськомовні. Їм теж тут "всі винні". Деякі місяцями живуть у хостів безкоштовно, ходять на роботу і постійно їм мало. Зарплата як у чехів - мало! Бенефіти - мало. Десь дають допомогу - вони там перші. Проте це не заважає їм ходити у басейни (теж видерли у місцевого бюджету) і їздити по інших містах. Жити у своє задоволення. Це я до того, що серед україномовних та російськомовних українців вистачає "все їм винних".
-
Всім привіт! Хто живе в кондо, у вас іноді теж пищить пожежна сигналізація іноді? Навіть не пищить, а звукові короткі сигнали дає раз на пару хвилин? Я не розумію, що це за хрінь. Натисну кнопку, може вимкнеться ненадовго. Або на пару хвилин чи годин. Буває сама вимикається. Я не розумію від чого це і з ким спілкуватися, щоб це припинилося? Поділіться пліз 🥺 ті, у кого таке було 🙏
-
Я нікуди не їхала