UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Нормальна людина, яка би втратила все й отримала б допомогу, не зловживала би нею, а була би вдячна. А такий контингент як ви, лише шукає вигоду. І в таких, зазвичай, нічого страшного й не сталося до цього в житті. Вибачте, саме таке враження про вас складається.
-
Я гадаю якщо у вас би сталося таке що не залишилося більше нічого,а треба якось жити далі а вам пробонують допомогу..Ви би не відмовилися
-
А з чого ви взяли що це саме так??Де ці умови?Є люди яким це потрібно,які залишились ні з чим,які можуть отримати допомогу і хоча б мати гроші на житло та їжу,на переїзд до іншого міста.
-
А чому шахраями,це ж спеціальна допомога для українців,немає ніякого обов‘язку залишатися у країні.Це ж просто надання допомоги,хтось може її просто отримати та поїхати,той кому це потрібно.
-
Доброго ранку!Чи хтось знає,зараз ще можна оформляти електронну візу?(щоб не вклеювати у паспорт)Якщо так,то як це зробити?
-
Сумніваюсь, що цим людям є діло до інших українців. Як правило, мала частина складає про себе погане враження, а більшість нормальних людей після цього вимушені розбиратися із негативними наслідками.
-
Дуже дякую.
-
Я в'їхала з дітьми по разовій візі. Старі паспорти були протерміновані. Нові паспорти отримали буквально за тиждень до виїзду. Виїхали з України в Польщу по новим паспортам(бо у вересні вже були проблеми саме з виїздом), в'їхали в Канаду по старим документам з одноразовою візою. Коли пересідали на літак в Амстердамі, офіцеру показувала обидва паспорти та візу. Він в нових поставив печатку, що виїхали із зони Європи.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, хто може знає якийсь нормальний банк в Канаді, і який краще брати стартовий пакет якого оператора і чому?
-
Велике прохання від організації (Допоможіть Нам Допоможіть) ( help us help) . Хтось в Торонто знає складське місце, приблизно 2-3 тисячі квадратних футів. Наше попереднє місце, яке ми використовували, було продано. Ми дуже шукаємо склад, щоб продовжити пакувати всі необхідні речі для України. Бажано Західний Торонто або Міссісага. Якщо у вас є якісь інформація про склади, будь ласка, напишіть мені. Заздалегідь дякую🤗🤗🤗