UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вже навіть мешкання винаймали,робота,наче є вже чоловіку!Але дуже дякую!
-
Я просто вже не встигну,всі речі відправили,квитки на понеділок 6 ранку...А тут треба в ужонд іти...
-
Бо пишуть по групах,що треба докази,що відмовились від захисту Польщі,щоб податись на 3000
-
Дякую!!!
-
Підкажіть на яких сайтах шукали?
-
Indeed. Самий основний сайт. Головна порада - міняйте своє резюме для кожної роботи. Навички і вимоги можуть бути ті самі в резюме, але іншими словами у вакансії. Перший етап у переважній більшості компаній - це порівння на збіг, навіть не людина це робить
-
Чи є хтось,хто прелатів недавно в Монреаль,після захисту Польщі???будьласка відгукніться!!!🙏🙏🙏🙏
-
Доброго дня, хтось може підказати можливо якісь агенції, які допомогають з роботою з житлом в Канаді? (це можуть бути заводи, склади, ферми тощо)
-
Дякую
-
Але читали, що можливо, що не буде місць в готелю, тому і переживаємо про житло
-
Думаємо в Калгарі. Але будемо ще думати, шукати заздалегідь роботу. А куди їхали ваші знайомі? У нас немає дуже багато грошей, щоб сидіти по три місяці платити за квартиру, роботу шукати, тому і думаємо як все краще зробити, щоб не залишитись без грошей.
-
Я у Калгарі,можу спитати днем контакти волонтерів які їм допомогли.У Калгарі тяжко з роботою,але ви можете спробувати з резюме пройтися у всякі заклади,та на мінімалку можуть взяти(особливо якщо англійська більш менш)Також у перші дні коли картки банківськи зробите можете одразу подаватися на 3к$,вас це допоможе.
-
Дуже дякую. Якщо ще не задовбала вас питаннями, то скільки приблизно можно чекати виплати по часу? І чи допомогають з роботою центри допомоги новоприбулим чи не дуже?