UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ми чекали 3 дні на допомогу Ми спробували звернутися до соц працівників,вона щось нам якусь фігню розповіла яку ми і так знали,і нічим не допомогла Про інші не знаю.Парням легше,багато будівництва(зимою менше) Також якщо прям дуже погана ситуація можна податися на виплати які платять 6 місяців максимум.
-
Дуже дякую вам) То ви змогли знайти роботу заздалегідь, чи вже в Канаді шукали?
-
Заздалегідь немає сенсу шукати,в Канаді не працюю тому що працюю на іншу країну.Хлопець знайшов у перший раз коли пішов роздавати резюме(у той же день знайшов у кфс роботу)потім знайшов будівництво,а вже потім через 2-3 місяця йому почали відповідати з індіду.Зараз працює на складі,але там така лафа,не те що у єс😅Так він 3 праці змінив за 5 місяців
-
Оо, дуже дякую) То зараз в Польщі сидимо, хотімо хоч трішки зібрати та працюємо на заводі. То й подумали, що можливо знайдемо також агенцію для заводу чи складу в Канаді, але якщо чекати треба більше, то має сенс хоча б як ваш хлопець кинути резюме та чекати, а поки шукати щось інше Бо професії як такої в нас нема, то хочемо почати все з нуля, але і ж страх просто залишитись без грошей та роботи) Дуже дякую за ваші відповіді)
-
Дякую ще раз ) То ви будете не проти, якщо будуть якісь питання і не знайдемо відповідей, звертатись до вас?
-
Ласкаво просимо, Florence! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
What would I have done without Mr Charles Steven helping me to achieve my goals and earn extra income of over $13500 every 12hours for me in bitcoin with just little investment capital all thanks to me Charles Steven connect with Mr Charles to earn
-
Вітаю Вас! Маю наступні питання, а саме такі: Підкажіть будь ласка, а хтось відправляв паспорт на вклейку візу після протермінування терміну на відправку паспорту для вклейки візи (тобто - 30 днів)? Попередньо - Ви вибачались за це та контактували з IRCC через "кризову форму" чи як? Що Вам відповіли та як швидко? Особисто я - отримав наступну відповідь: "Ми все ще чекаємо, відправляйте, але надішліть пояснення чому саме протермінували". Що вони мають на увазі під "надішліть пояснення"? Як саме воно має виглядати? В довільній формі, роздруковане на звичайному листі та відправлене - разом з закордонним паспортом для вклейки візи чи якось інакше? Буду Вам вдячний за уточнюючи відповіді, а особливо - від тих, хто також запізнився з термінами та стикнувся з подібною ситуацією!
-
𝖨 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝖾𝖽 $150 𝖺𝗇𝖽 𝗀𝗈𝗍 𝖺 𝗋𝖾𝗍𝗎𝗋𝗇 𝗈𝖿 $1500 within the period of 48 hours. 𝖨 𝗋𝖾𝖼𝖾𝗂𝗏𝖾𝖽 𝗆𝗒 𝗉𝗋𝗈𝖿𝗂𝗍𝗌 10𝗑 𝗆𝗒 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗆𝖾𝗇𝗍 𝖼𝖺𝗉𝗂𝗍𝖺𝗅.𝖸𝗈𝗎 𝖺𝗋𝖾 𝖺 𝗍𝗋𝖺𝗇𝗌𝗉𝖺𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖺𝗇𝖽 𝖺𝖼𝖼𝗈𝗎𝗇𝗍𝖺𝖻𝗅𝖾 𝖿𝗈𝗋𝖾𝗑 𝗍𝗋𝖺𝖽𝖾𝗋 ✍️ @tradervincent1
-
Доброго дня.🇺🇦 Шановна Громадо. Звертаюся до Вас як до єдиної надıї 🧚♀️ Моїй єдинıй дитинцı вкрай термıново потрıбна допомoгa💗 Янголятко зовсıм маленьке, тільки 4 рочки. Дитина помиpає.🧚♀️ Ми кожного дня боремося за ії життя.❤ Благаю Вас, не покидайте нас на сомоті у цій біді. Допоmожıть. Надıя тıльки на Вас. Будь ласка, перейдіть в мıй аkaунт.Там я виклала всю нашу ıсторıю.
-
-
Для уточнення потрібно зв'язатися з IRCC або як мінімум з еміграційним консультантом, моя особиста думка - проблем на в'їзді не буде, але маєте пройти медогляд обов'язковий на протязі 90 днів, вказати це. Можуть бути проблеми з отриманням ПМП, бо знову заповнюєте таку ж саму анкету як на візу і маєте це вказати. Тобто, можете залишитися на час візи і ворк/стаді перміт, але можливо не зможете дістати ПМП. Але то моя особиста думка.
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Ласкаво просимо, Іван! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38