UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора, записувалась через імейл, прийшло від них підтвердження і нічого далі я не натискала/не підтверджувала. Здавала 10.01 біометрію у Львові, то просили 5 аркушів: 1. Лист підтвердження запису, 2. Лист інструкцію по біометрії, 3. Згоду на обробку перс данних. = 5 листків. Закордонний паспорт звичайно ж))
-
Панове є питання скажіть якщо тип візи воркер то ворк перміт все одно треба отримувати ? Чи є у когось посилання на сайт де це роз'яснюється ?
-
У мене взагалі все зникло, і дітей і чоловіка і моя анкета.
-
Це у всіх так, ведуться технічні роботи на сайті
-
-
Добрий день. Хотіла запитати: чи повинен приходити лист-підтвердження запису, після того, як ти його схвалив за посиланням. І які документи треба брати, крім паспорту з собою, ті, що від ircc порталу листи чи ті, що vac надіслав на пошту? Дякую
-
Та форма, що вище - для біометрії потрібна, бо у Львові люди здають, тому і українською Тільки сама перша сторінка потрібна Для здачі паспортів, так як здавати не в Україні, вона не підходе Потрібна форма англійською, заповнювати будете тоді, коли паспорт будете відправляти
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка. Коли відправив паспорт на вклейку візи , як можна відстежити де він зараз? Допоможіть будь ласка.
-
Ви її заповнюєте на кожен паспорт і додаєте при відправці в пакет із паспортом
-
Для подачі паспортів та форма не підходе, бо вона українською Для паспортів consent form англійською потрібна