UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Роздрукуйте це А заповните на місці
-
Вітаю! Народ, таке питання! Летіти будемо з Німеччини, спочатку чоловік, потім я з сином (4 роки). Чи потрібен документ на дитину, зо тато дозволяє мені з сином виїзжати закордон?
-
Кому цікаво (сім'я з трьома дітьми): -28.11.22 - здача біометрії у Львові (чоловік та дружина), -05.12.22 - погоджено, - дитячі не погоджено, - 28.12.22 - відправка кур'єром паспортів батьків та дітей на свій ризик та страх у Варшаву. -18.01.23 отримав усі паспорта з відкритими візами.
-
Дитині для навчання потрібен study permit, який видається у першому аеропорту. Тип візи не грає ролі для програми CUAET.
-
Особисто я замовляв на сайті вест джет, там про візу питань не було. Але за 24 години до виліту треба буде зробити онлайн чек ін, там вже потрібно ввести дані візи, паспорта. Можливо, KLM хоче цю інформацію одразу...
-
Читав просто десь у гілці, що дитині для навчання в ДС та школі нібито потрібно W. ))
-
На дітей до 18 візітор
-
Може знаєте, чи не помилився я, подаючи тип V для дитини 4 річної? Може треба було W, як у нас з дружиною робити..
-
І на всі паспорти окремо
-
Коли віддаєте, то заповнюєте форму на отримання. Самі її роздруковуєте. І там пишете як хочете забрати, там є поле Ваша адреса мешкання, то там пишіть. Якщо сам то self pick up from VAC
-
Я так розумію, ви домовились, що самі заберете. А приїхали забирати, коли листа на аккаунт отримали про готовність паспортів, вірно?