UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Мабудь так і зроблю. Дякую!
-
Вам не у візовому треба питати, а писати у Посольство. Але десь тут у групах бачила, що при візі по КУАЕТ ставлять код 999, бо саме ця програма дає змогу отримати ворк перміт по прильоту. То вже краще подайте паспорт на вклейку і не мучайтеся. До того ж, вам вклеять, швидше за все, воркер візу. Бо по вашій старій візі ви навряд чи отримаєте ворк перміт.
-
Добрий день! Ще за 2 роки до війни, у мене була відкрита звичайна візитор віза (V), яка дійсна до 2026 року і якою я ще не скористався. Цього року подався онлайн на CUAET, і оскільки моя попередня біометрія ще діюча, то відразу отримав запит прислати паспорт на вклейку візи. Тепер намагаюсь зрозуміти чи зможуть мені вклеїти ще одну ідентичну візу, та чи потрібно мені її вклеювати взагалі (при наявності діючої)? Нажаль ніде не знайшов відповіді на моє питання( Візовий центр не знає, «кризова форма» за місяць часу так і не відповіли( Буду вдячний за любу інформацію!
-
Дякую за інофрмацію
-
Запит на паспорт (вірніше, повідомлення про вашу заявку) вам прийде на той імейл, який був вказаний у анкеті, коли подавалися на CUAET. А сам запит з'явиться у вас у кабінеті IRCC. Імейл, який ви вказували при записі на біометрію більше ніде не потрібен.
-
Дякую А запит прийде на email ?
-
А потім для відслідковування візи ще раз потрібно вказувати email?
-
Річ в тому що я маю лист підтвердження ( мені людина переслала з того email, шо я вказав невірно) і тому не хотів би переносити біометрію, чи можу я вже там на місці виправити на правильний emai чи краще все таки писати?
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримав такий лист як на фото, то це означає, що я можу їхати забирати паспорт?