UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, у когось були проблеми із позначкою cuaet в дитячому visit record? На кордоні попросила офіцера щоб позначка була, поставлено лише мені у work permit, у дитини немає позначки. Тепер неможливо подати на федеральну грошову допомогу. Бо система не бачить що вона по cuaet
-
visitor
-
У Вас помилка тільки в тому, що Ви вказали невірний email? Напишіть їм знову і скажіть, що зробили помилку і прохаєте знову записати Вас на здачу біометрії. В мене пройшов термін здачі даних на біометрію і вони мене попрахали знов надати ircc, name, surname and email. Пишіть їм і вони нададуть відповідь.
-
При здачі біометрії можна поміняти дані з помилкою?
-
V - візітор Немає різниці це візітор, чи воркер віза Все одно вам в аеропорту отримувати ворк перміт
-
Навіть не знаю, що можна порекомендувати Можете написати на їх пошту, чи можливо надіслати лист запрошення ще раз, оскільки помилково вказали не ту пошту В листі вказати IRCC #, name, surname і правильну пошту Але відправте цей лист з іншої пошти, не з тої, з якої записувалися Бо десь було написано, що з однієї пошти можна записуватися тільки один раз Може цей принцип діє і зі звичайною перепискою Або ще спробуйте додзвонитися до вфс