UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Усім привіт, купила квиток на сайті AirCanada, оплатила. Підкажіть мені потрібно ще вносити якісь дані про паспорт та візу десь окрім імені та прізвища?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка при заповненні особистих даних для подачі , є пункт про імена прізвища які використовувалися раніше , якщо після розлучення я повернулася до дівочого прізвища , прізвище що було в шлюбі необхідно вказувати ?
-
Дайте пожалуйста ссылку где отследить паспорт в Варшаве, спасибо)
-
Добрий день. Хтось заповнював форму IMM0149? Посилання, де має вона бути не працює.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, я в Украине и не могу забрать паспорт, я могу попросить подругу чтобы она забрала Какие документы мне ей нужно отправить чтобы она забрала мой паспорт со вклеенной визой Просто компании за это берут от 100$ Подскажите пожалуйста 🙏
-
Скілики приблизно часу чекати на візу ?
-
Доброго раночку🫖☕️ Підскажіть пліз із власного досвіду: чи нормально те, що я відправила паспорт на вклейку ще 22 листопада (Німеччина), і наразі немає ніякої інформації, де він та що він, той паспорт.. 📔в кабінеті ніяких абдейтів про те, що в посольстві його отримали досі немає, чи вони такого і не пишуть? Просто чекати? Чи вже можна починати панікувати?)
-
Лист з табличкою для work permit треба роздруковувати?