UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
В моєму випадку, сума днів виїзду. Збій був недавно і статус втрачали навіть ті хто не виїзджав з Польщі. Зверніться в ужонд, вам там скажуть точно бо саме там це контролюється.
-
Тобто причиною стала сума виїздів чи саме збій?
-
Ну в мене віза дуже давно проте я їздила в Україну то перекладати документи то за паспортом, і на похорон. Ні разу мені не знімали статус хоч і бачили visitor візу на 8 років. Проте зняли коли сума виїздів сягнула 30 днів. Мої родичі ходили в ужонд і питали в ужонді саме по моєму номеру. Ситуації є різні, в них був і технічний збій, проте взнавати треба індивідуально.
-
Чому ви так вважаєте? В чому тоді причина?
-
Близьку людину не пропустили на кордоні. Вона має песель укр, візу до Канади. Але їй кажуть, що не має статусу укр на кордоні.
-
Інфа про те, що песель знімають через візу канади явно не пов‘язані
-
Скажу вам те, що сказали в ужонді, всі ваші попередні відсутності сумуються, якщо в загальному за всі поїздки ви перевищили 30 днів поза Польщею, статус укр втрачається. Нажаль я не знайшла якусь інформацію в оф. джерелах але в мене те саме. Його можна поновити проте тільки особисто і в ужонді.
-
Вітаю, вас не пропустили на кордоні?
-
Підкажіть будь ласка,чи траплялась в когось така ситуація: Після отримання візи в Канаду, і маючи при цьому песель укр в Польщі, ви виїхали на 10 днів до України, а потім повертаючись до Польщі вас не пропустили або потім зняли песель Укр з вас? Що робити в цьому випадку?
-
етого я не знаю, можете поробовать
-
Да, официальний способ Зайдите на сайт VFS Global, вибирайтк визовий центр во Львове и вибирайте Book an Appointment, там будет 3 способа записи на биомерию - online, telephone and Email.