UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вітаю. Через декілька днів прибуваємо до Торонто, але кінцевим пунктом є Едмонтон. На момент заповнення всіх документів мала вакцинацію від Ковіду, поки знайшли квитки і тд. термін дії вакцини закінчився. Я собі так розумію, що мене посадять на карантин на 14 дні. Питання: це буде в Торонто чи можна доїхати до Едмонтону? Я одна з 2ма дітьми, тому хочу розуміти куди бігти і що кричати) Дякую.
-
А что вам мешает сейчас поставить визу, а ехать весной?
-
Добрий день. Допоможіть, будь ласка, можливо, теж була така ситуація. Прийшов запрос на паспорт, знаходжусь в Естоніі, біометрію сдавала у Фінляндії. На сайті пишуть, що паспорт треба відправляти у Польшу, але Польша відправляє тільки по своїй території. І не має на сайті іншої країни, тільки Польша. Я не можу поїхати до Польші і забрати потім паспорт особисто. Я можу сама обрати іншу країну і відправити туди паспорт? Дуже дякую за відповідь
-
я писала про "ехать для заработка" )) Если здесь устроится сеньйором аналитиком к примеру то вопросов нет)) Все будет уютно и комфортно
-
В Канаде к примеру налоги куда ниже.
-
Причины: высокие налоги, дорогое жилье на которое высокий спрос (приходишь как на интервью, с references от предыдущего landlord), сложно найти работу с нормальным доходом, здесь любят занижать зарплату и если не торговаться, то ты в минусе. Цены за отопление... примерно 1 фунт за 1 час отопления.
-
Прийшов запит на додаткову інформацію про мене (резюме с18 років, зараз мені 60) ,хтось підскаже комусь таке приходило і що конкретно вони від мене просять? дякую.
-
Добрый день! Знакомый забирает мой паспорт с визой. Подскажите, как написать на него доверенность? Или можно дать копию моего загранпаспорта? 🙏 (Берлин)
-
Прийшов лист біометрія Львів. Якщо в мене не виходить, на ці датм, можно відмовитися, і записатися в іншій державі?
-
Ребята, подскажите плз куда написать в поддержку, получили запрос на паспорта в течение 30 дней, но хотим до весны переезд отложить, чтобы подзаработать денег, кто сталкивался с таким? Можно просто отписать им чтобы увеличили сроки или как быть в данной ситуации
-
Доброго дня!!! Друзі, прошу Вас про допомогу!! Розумію що багато в кого із нас чоловік, батько, син перебувають на війні. Але все ж таки прошу Вас допомогти зібрати кошти на ПРИЛАД НІЧНОГО БАЧЕННЯ для мого чоловіка бійця 58ОМПР та його побратимів. Бажаючим допомогти 4149500160113240 UA 433056530000000262071403994 Щиро вдячна !!! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ🇺🇦🇺🇦🇺🇦❤❤❤