UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підскажіть що потрібно мати З собою моїй мамі щоб забрати мій паспорт в Берліні???
-
То мама відправляла я не знаю
-
У нас ничего не менялось. Но нам и не присылали трэк номер. Мы позвонили в офис вфс центра оказывается паспорта были готовы в день, когда на почту пришло вот такое сообщение (від 5 жовтня). скрин прикреплю. Як виявилось ми спитали у людини на видачі уже готових паспортів - вони неправильно заповнили мою електронну адресу у себе в базі та для дівчини так само..
-
Друзі, будь ласка, підкажіть. ❗️ Поміняли дитині паспорт. Відправили до Риму старий паспорт, новий та фоїв ліс візу. Як думаєте, вклеють у новий паспорт? Бо я почитала вклеюють через раз і іноді такі паспорти втрачають. Може, у когось був досвід? Чи хтось знає інфу по Риму? Дуже переживаю, будь ласка підкажіть!❤️❤️❤️
-
Доброго дня. Дружина з дітьми в Канаді. Та протермінувала подачу на продовження статусу visitor для дітей, закінчився 08.10.22. Хто б міг мені порадити як правильно продовжити, відновити статус. Хто з таким стикався. Прошу допомоги.
-
Почитайте тут інструкцію як безкоштовно модна записатись. А то ті бариги.. 🤬🤬🤬 www.instagram.com/p/Cjo80aRO8gE/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
-
Доброго дня, як зв’язатися с візовим центром у Берліні? Віддала паспорт на велейку та не було взагалі ніякої інформації. Вже майже 2 тижні. Я так розумію, що вони їх просто загубили. Куди ще можно писати? Дякую
-
Друзі, підкажіть будь ласка. Зробили sjtd а в особистому кабінеті статус не змінився (біометрія здана і немає воркперміта) це у всіх так?
-
Спасибо)