UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Чи можно біометрію здавати в Лондоні ?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, може, хтось був у подібній ситуації. Тимчасово живу у Греції, але біометрику найближче здати у Стамбулі (Туреччина). Якщо після здачі повернутися по закордонному паспорту назад до Греції, чи можна буде відправити паспорт поштою до Стамбула, щоб його хтось інший заніс до консульства на вклейку візи?
-
Завжди) У нас теж таке бувало
-
Точно, такі випадки стаються
-
Якщо кур‘єра не замовляли, записуйтесь на відбір і йдіть Кажіть щоб шукали 100% вже в них
-
Виїхало з офісу IRCC до VAC? Чи просто жодних сповіщень на електронну пошту?
-
Нотаріально завірений з перекладом на англ
-
А є стандартизована форма дозволу від батька? Він повинен бути нотаріально завірений чи можна просто написати або надрукувати?
-
Дякую🌸
-
Привіт всім. Підкажіть, як вчинити у моїй ситуації. У серпні заповнила анкету на отримання Cuaet візи, але оскільки у паспорта книжки закінчувався термін придатності, вирішила спочатку зробити біометричний паспорт у консульстві, відклала заявку. У січні подала нову заявку на візу вже разом із хлопцем іноземцем, як сім'я, common in law partners. Зробили разом біометрію 8 днів тому і мені сьогодні прийшов request на вклеювання паспорта за старою заявкою. Біометрія підтягнулася автоматично за старою заявкою. Що робити у моїй ситуації? Самої їхати до Канади не планую. Якщо я поїду сама вклею візу чи це може якось вплинути в негативному плані на мою нову заявку, де ми подаємося разом з партнером? Чи варто поїхати вклеїти візу, а потім чекати, коли йому прийде request за новою заявкою або чекати рішення по новій заявці, а потім уже їхати вдвох вклеювати?