UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Привет всем. Подскажите, как поступить в моей ситуации. В августе заполнила анкету на получение Cuaet визы, но так как у паспорта книжки заканчивался срок годности, решила сначала сделать биометрический паспорт в консульстве, отложила заявку. В январе подала новую заявку на визу уже вместе с парнем иностранцем, как семья, common in law partners. Сделали вместе биометрию 8 дней назад и мне сегодня пришёл request на вклейку паспорта по Старой заявке. Биометрия подтянулась автоматически по старой заявке. Что делать в моей ситуации? Самой ехать в Канаду не планирую. Если я поеду сама вклею визу может ли это как-то повлиять в негативном плане на мою новую заявку, где подаёмся вместе с партнёром? Стоит ли поехать вклеить визу, а потом ждать когда ему придёт request по новой заявке или ждать решения по новой заявке, а потом уже ехать вдвоём вклеивать?
-
На пр не впливає один диплом чи 2. Wes оцінював багато дипломів за 1 платню послуги. Я в свій час (2019) оцінювала тільки один диплом який стосувався моєї кар’єри щоб все було straightforward з документами. Йшла по сес. Зайняло 2 міс від подачі документів до копр
-
Дуже багато інформації на цю тему в інтернеті, з поясненнями. За оцінку двох дипломів ви будете сплачувати більше (але однією заявкою). Щодо переваги - для PR не матиме значення, чи ви один раз магістр, чи двічі. Там в результаті просто буде вказано рівень вашої освіти, відповідно канадської системи освіти - середня школа, пост-гредьюейт або щось інше, залежно від вашого рівня освіти. Два дипломи можуть мати значення у тому випадку, якщо один з них якимось чином оцінять нижче чи не визнають взагалі. Більше ні для чого. Але диплом може мати значення, якщо ви плануєте надалі шукати роботу за спеціальністю. Але там лише диплома недостатньо
-
Погортайте цей чат на кілька днів назад і уважно подивіться. Тут стабільно раз на тиждень викладають скріншот з офіційного сайту IRCC.
-
Підкажіть адресу правильну на відправку паспорта на візу?
-
Не могла знайти на сайті