UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Або не з монобанку, а з іншого онлайн банку, не українського?
-
Добридень! Питання тим, хто відправляв паспорт на вклейку візи. Чи можна просто роздрукувати квитанцію з онлайн-монобанку за курьєрську доставку? Чи треба якось специфічно ту проплату робити в якомусь фізичному відділенні?
-
Зараз кажуть, що тільки по одному можливо записатися. В чому проблема незрозуміло, чи це глюк чи тепер тільки так
-
Доброго дня. Ви одна записуєтесь? В нас просто також схожа проблема. Якщо я з дружиною разом хочу записатись, тоді не пускає до календаря записів, якщо по одному записуватись, то пропускає. На гарячу лінію дозвонись не можемо, не знаємо що робити.
-
В листі має бути посилання на список адрес. Обираєте ту країну яка ближче до вас або в якій знаходитесь. Уважно дивіться список бо не всі посольства приймають паспорти
-
Всім привіт, можливо у когось була така проблема Хочу зареєструвати на Львів , захожу в кабінет вфс, вписую номер ірсс, а пише що вже є зустріч, хоча зустрічі ніякої немає Дзвонила у польський Вфс , вони казали також що немає ніякої зустрічі, два рази Але у кабінеті я все одно дальше пройти не можу, бо пише шо мій ірсс вже використовується 🫤
-
Дякую
-
доброї ночі, який номер телефону потрібно вказувати в ArriveCan в contact information?
-
На сколько мне объяснил директор салона, что он должен подтвердить то что ты можешь делать татуировки людям и всё.
-
Там надо получать сертификацию? (есть сертификат с Украины)
-
Добрый день. Я татуирощик с Украины со стажем работы 15 лет. Приехал в Ванкувер, нашёл работу в тату-салоне Blackline Tattoo. Сейчас расширяю клиентскую базу. Мои работы Вы можете посмотреть мои работы инстаграме instagram.com/marcus_tattoo_vancouver?igshid=YmMyMTA2M2Y= . Кто заинтересован пишите личное сообщение. Всем хорошего дня.
-
Наскільки я знаю, то це не проблема, бо не усі його отримують. В будь-якому разі ви зможете отримати ворк перміт в аеропорту прильоту без цього листа. У мене подруга не отримала наприклад такий лист, а подавалася на ворк перміт.
-
Здравствуйте, а сколько вообще ждать, если сдать паспорт для вклейки визы? Через сколько придет обратно? И можно ли это сделать в посольстве? Кто-то знает где сдать паспорт в Буэнос-Айресе для вклейки визы? Спасибо!!!
-
Сьогодні прочитав в групі, але пропав інтернет і воно загубилось
-
Доброго дня всім! Скажіть будь ласка, який лист має прийти на пошту, щоб в аеропорті з ним брати ворк перміт?