UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Можете звернутися до рієлторів, прям вже зараз. Я працювала з однією ще коли не була в Канаді, це суттєво допомогло. У Торонто рієлторів не знаю, на жаль, але будьте готові сплатити за декілька місяців одразу, бо в вас немає кредитної історії. Якщо дитинці 5 років - можна віддати до школи одразу, це безкоштовно
-
Підкажіть будьласка , летимо до Канади, плануємо в Онтаріо (Торонто) куди можна звернутись щоб допомогли знайти житло, роботу і садочок? І ще може хтось знає, може десь є безкоштовне житло поки не знайдемо квартиру? Дякую.
-
Hii
-
доброго вечора ми бабуїни
-
Зазвичай вони пишуть що рішення прийняте і чекають паспорт на вклейку, і коли вже вклеїли то пишуть що фініш
-
Про біометрію то буває випадково приходять листи знову. А позитивне рішення це значить що вклеїли вже візу і скоро можна забрати
-
В мене теж visitor, вже віза була вклеяна, потім прийшло друге підтвердження біометрії, а ще пізніше лист-інструкція з ворк перміту, то номер на ворк перміті і 2 підтвердженні збігаються. Ну я так думаю та інші люди зі мною погодилися, що це вашу біометрію підтянули до ворк перміту
-
В мене було 2 підтвердження, але там були різні номери. А у вас visitor чи workers visa?
-
Так, таке може бути. Це звичайна ситуація поки розглядається Ваша аплікація. Все норм)