UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, я відправляла паспорт через турфірму на вклеювання, коли його заберуть також має прийти лист на пошту?
-
Вам на пошту прийде номер, за яким ви можете відстежити на якому етапі роботи знаходиться ваш паспорт, і потім ви цей номер на сайті вводите
-
Просто зачекайте день. Мав те саме, скидання паролю не приходить, новий створити не виходить, пише про помилку на наступного дня нормально залогувався
-
На сайті візового центру, куди ви відправляли паспорти
-
Вже кілька місяців, точного числа не пам'ятаю, але можу знайти напевне🤔
-
Здравствуйте, за мы тоже ожидали что нам дадут вместе с мужем, месяц назад дополнительные документы мужа отправили такие как доказательство о браке, у меня уже паспорт на руках а его запрос пока что ждём. Все говорят нужно ждать, так как поток большой и тд
-
Доброго дня, здав біометрію в травні в Бухаресті, потім прийшов запрос на додаткові документи, а саме запросили довідку про не судимість, з 8 червня перевіряють цю довідку. Моїй дружині вже вклеїли візу в паспорт, хоча ми подавали сімейну аплікашку і очікували, що відповідь нам дадуть одночасно. Може у когось була схожа ситуація???
-
Я від четверга пробую)