UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Хто підскаже??????
-
Я маю на увазі якщо я знаходжуся в країні де подаюсь.Чи можу я сама принести паспорт на вклейку та забрати???????
-
В Лондоні
-
Доброго дня . А чи можна самому відвезти паспорти на вклейку візи та забрати???Не користуючись курєрською доставкою
-
А в Штатах?
-
Я правильно понял, можно в любое место Канады для старта до получения pr (где легче его получить), а потом поменять место жизни внутри Канады уже, где больше понравится для жизни (провинция, город маленький или большой)?
-
У Львові теоретично приймають біометрю але вільних місць немає, хіба що диво. Паспорт на вклейку візи відправлялм наприклад в Польщу, або будь-яку країну де є канадський візовий центр. Це залежить від того як далі люди планують летіти до Канади. В різних країнах трошки різний час опрацювання.
-
Дякую 🥰
-
Привіт усім. Чи є якісь групи або чати з українцями у Ньюфаундленді?
-
Чи потрібно 3 роки їх міняти чи є який механізм відпрацьований? (Чула лише про 2 міс і потім потрібно автошкола але не знаю чи то є правда
-
Привіт. Хто вже в Онтаріо - розкажіть як там справи із водійським посвідченням України (пластик) виданим до та після 2013 року?