UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! У кого є зразок листа такого типу: батько дитини в Україні; дозволу на виїзд отримати немає можливості; розлучені вже 13 років. Не можу сформулювати. Муза покинула... Заздалегідь вдячна.
-
Дитині 14 років. І я отримала листа про необхідність подачі перекладу дозволу на в'їзд дитини або листа про відсутність можливості подачі дозволу. Може, хтось вже відправляв такий лист.
-
Дякую
-
Обов'язковий переклад
-
Добре, дякую. Не можу сформулювати довільність форми)
-
Там в довільній формі пишете
-
Дякую за відповідь!
-
Ну ви ж тільки що сказали. Батько в Україні, розлучені, отримати дозвіл немає можливості., Ну дитина проживає зі мною напишіть. Тільки англійською
-
Доброго дня, дозвіл від батька треба мати нотаріальний для виготовлення візи для дитини? Чи можна написати від руки і паспорт батька прикріпити щоб вони підпис звірили?
-
Нотаріальний присяжним перекладом
-
Підкажіть будь ласка як в заявці на візу прикріпити всі сторінки паспорта (розмір зменшила), бо мені тільки одне фото прикріплює? Дякую
-
Дуже вдячні за Ваш відгук, Олександра! Дуже приємно з Вами працювати 🤗🤗🤗
-
Друзі привіт! Знаю, що багато хто шукає як безпечно відправити паспорт на вклейку з України Користувалась послугами @Myra_CUAET та хочу всім порадити! Відвозять у Варшаву зі Львова ( до Львова нп можна відправити) Допомагають розібратись зі всім потрібним, на всі питання відповідають швидко та постійно контролюють процес Я дуже задоволена, швидко та головне безпечно Тож рекомендую від душі ❤️ Дякую вам ще раз ❤️
-
Подивіться ще рішення суду про розлучення , якщо там вказано що дитина проживатиме з вами то можете ще докласти фото рішення суду