UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ми свої послуги не нав‘язуємо 👌🏻
-
Пан Олександр не читав відгуки про доставку візового 🙈
-
Дуже дякую за рекомендації 🤗
-
Якщо ви за кордоном то краще занесіть особисто і заберіть особисто . DHL губить паспорти. Якщо в Україні то звісно краще агенції
-
Не ставлять
-
Доброго дня! Хто відправляв паспорт до Варшави на вклейку, чи отримували ви мейли з трек номером/статусом та інше? Та як швидко? Вислала тиждень тому, і досі нічого немає. Чи тиждень то не показник? По доставці бачу, що мій конверт їм вручено кур’єром. Але у відповідь тиша. Як у вас було?
-
Запрошую на безкоштовний пробний урок з математики (також є англійська, українська мова, фізика та підготовка до школи).📚 Навчаємо діток від 7 до 17 років👧🏼👦🏼 Це онлайн школа, уроки якої проходять на платформі з вчителем. Це класна пропозиція, оскільки навчатися ви можете з дому і підлаштовувати уроки під зручний вам час.🕰 Якщо когось зацікавила дана пропозиція, то пишіть мені у приватні повідомлення, будь ласка, з радістю допоможу і підкажу)
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 13-14 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
У Львові?
-
На двох