UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дочитала 🙈 Офіс в Варшаві, менеджери з логістики у Львові (багато запитів з України 👌🏻) Подаємо у Варшаві 3 тижні для діток без запиту
-
Доброго вечора. Здається ви трішки не дочитали мої питання. Мені до Варшави на машині пару годин 😅 Мої питання стосувались дітей та де швидше
-
Добрий вечір. Як подати паспорти на вклейку з Англії і куди краще, якщо у дитини немає реквесту?
-
без рішення допомогти можуть представники
-
якщо особисто самі в візовому - так
-
Лондон хоче, щоб був реквест. Берлін вклеює без
-
Звертайтесь подамо , багато клієнтів було з Англії
-
t.me/FlyConcierge
-
Видела сообщение что кто-то искал где приобрести стики и курилки украинские, я тоже давно задалась этим вопросом и попала на мошенников , но спустя месяц я нашла магазин ) Кто искал - обращайтесь, подскажу 😌
-
Добрий ранок,а є у когось інформація як довго ще буде працювати програма cuaet
-
Запрошую на безкоштовний пробний урок з математики (також є англійська, українська мова, фізика та підготовка до школи).📚 Навчаємо діток від 7 до 17 років👧🏼👦🏼 Це онлайн школа, уроки якої проходять на платформі з вчителем. Чудова пропозиція, оскільки навчатися ви можете з дому і підлаштовувати уроки під зручний вам час.🕰 Якщо когось зацікавила дана пропозиція, то пишіть мені у приватні повідомлення, будь ласка, з радістю допоможу і підкажу)
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, де краще брати квитки до Канади, є якись сайт, чи ви з вашого особистого досвіду можете порекомендувати, де доступні ціни на літаки. Дякую!