✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А так без образ
-
Мене саме кількість кімнат здивувала за таку ціну
-
Так є джим і басейн у будівлі
-
Просто порівнювати апартаменти з автономною кліматичною системою з одного боку, і апартаменти з загальною пралкою в підвалі зовсім не коректно, це як сказати навіщо я купив машину за 100к якщо он продають за півтори тисячі
-
Смішно, 1800 з парковою це так... Мінімум з пристойного коли підняли до 1950 і парковки по 100 баксів довелося переїхати
-
Транскона складається з гуртожитків навпроти аквапарку і з новобудов де наврядчи буде щось дешевше 2к. Так само будь якій район, певно окрім Oak Bluff
-
Мені цікаво як називається ваш комплекс? Ми жили на Skyliving 2 bad 2 Bath 1900. і в нашій окрузі дешевше не було
-
Ай, ну навпроти аквапарку десь, з централізованим опаленням, без кондиціонеру і пралкою в підвалі цілком можливо
-
Доброго дня, хтось хоче працювати, хто може працювати повний робочий день (10-14 год), неповний робочий день в 2 зміну (17-20 год). Терміново. (Ми навчаємося!!) У нас є робота для вас!! Можлива робота пн-пт або субота-неділя, оплата 45 $ за годину. Якщо цікаво, пишіть у DM для отримання додаткової інформації.
-
Дівчина сказала шо є басік та джим
-
Гайз, хтось може порадити репетитора з англійської в Вінні?
-
Ахахаха. Соррі))) ми почали жити на єльтассі у липні 2022 там була ціна за 1 бердум 1310 дол і 1680 за 2 бед.