✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Привіт !маю питання,зʼїхали ми з квартири так як закінчився контракт,при перевірці квартири ленлордом питань ніяких не було,скрізь поставлені плюси ,та вона сказала,що все добре.прийшов чек з депозитом ,а там не хватає 400 $.чи можливо якось вирішити це?
-
Сало
-
Вперше прийшов на сервіс до дуже заможної правовірної єврейської родини і узяв с зроблю на ланч...
-
Ну це в тому випадку якщо лендлорд відморозиться
-
Напишіть листа до www.gov.mb.ca/cca/rtb/
-
Спочатку напишіть листа лендлорду спитайте про причини. А вже потім в залежності від відповіді чи її відсутності необхідно звертайтись до Residential Tenancies Branch. На їх сайті є форма по не поверненню депозиту яку необхідно заповнити. Можна надіслати їм, або віднести в офіс 1700-155 Carlton St. Або ж в самому офісі вам поможуть заповнити цю форму. Необхідно додати документи: договір, підтвердження оплати депозиту, листи про відмову повернення депозиту тощо.
-
Вже розібралися ,там було вказано про пошкодження,просто ми як ті сліпі котята ,підписали і не розбиралися ,бо вона сказала все добре!я отримала від ленлорда письмо,де вона вказала ,що в них є документи ,скільки стоє перефарбувати ванну .я не знаю чи є сенс сперечатися з ними …бо насправді у ванній краска облізла