✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Даунтаун не стільки небезпечний, скільки не комфортний, імовірність не бажаних контактів 99%
-
На мою думку, щоранку, їдучи на роботу, жалкуватимете за те, що пожаліли +200$ за квартиру поруч з роботою. Це не одноразовий комфорт, а економія часу свого сну щоранку протягом року. Це того варте. Але це тільки моя думка. Може варто продовжити пошуки в районі роботи і знайти щось дешевше?
-
Не раджу даунтаун, дуже небезпечне місце.
-
Гра до Великодня www.binance.info/uk-UA/game/easter-egg-hunt-2023?ref=CPA_0085OX2XLG&utm_source=binance_main_site&utm_medium=internal_referral&utm_campaign=easter-2023&utm_content=share®isterChannel=easter2023
-
Вітаю! Вчора бачила в Canadian Tire, що на вході є можливість набирати очищену воду у великі бутлі. Підкажіть, якщо хтось знає, скільки коштує ця вода і як оплачувати?
-
Дякую за відповідь.
-
Доречі, а хтось замовляє воду з доставкою?
-
Хто подавався на open work permit? Скільки часу чекали?
-
Живу в даунтауні, хожу тут в 11 вечору крім бомжів які прлсять долар ніхто не тривожить, хто взагалі вирішив що тут небезпечно, міф і наклеп хто говорить що це найнебезпечніший район, за пошуком помешканя я зрозумів що центр не самий гірший і далеко від небезпечного, а от розв'язка класна будь який маршрут
-
Давно живете? Це не поганий в принципі район, але по перше, далеченько, судячи ж усього, від роботи конкретної людини По друге: знаходитись там все рівно таке собі задоволення, на «любітєля», як то кажуть
-
Чувака без штанів я бачив і в досить прілічному районі:)