✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не ну без штанів і в шортах в -7 то синтаксично одне і теж саме
-
Не думаю, що ви колись докотитесь до його стану:) там було все пічально з ним...
-
Не підкажете, як податись?
-
То я був, сміття виносив
-
Я по відео на ютубі робила, все зрозуміло
-
Даунтаун +- так само небезпечний як і більшість районів міста , просто контакти з оточуючими не дуже і наявність магазинів так собі... Також не дуже добре до роботи їхати годину.... Це все було вище
-
Маршруткі окрема тема, якось я був на філіпс стріт, чувак бомж розхерячів 3 машини з словами "ти дракон я вб'ю тебе" так що бомжи це аитання іміграційне, не варто пришивати це до центу, єдине що точно це маршрут 15, 16 це найнеадекватніші унікуми трапляються
-
Зима) Небажаного контингенту набагато менше))
-
Майже 3 місяці живу, це все іедивідуально від будинку залежить, в мене наприклад жодних проблем тут не було, живу у висотному будинку, раджу селитись не менше 5 поверху, не має сенсу обирати "спокійний" район якщо немає транспорту, ви просто фізично втомитесь ходити до магазину по 5 км і більше, за це все мовчать, але реальність така що за один комфорт ви платите іншим, подумайте за це
-
При пошуку житла звертайте увашу не на житло спочатку, а на наявність на вулиці графіті, магазину коноплі, центри допомоги безпритульним і т.п. якщо є то ліпше уникайте, в самому будинку, дивіться на двері сусідів, це так би мовити візитка будинку, якщо розбиті чи вибиті а ціна зйому низька будьте обережні це будинок буйних людей, важливо щоб була система відеонагляду, а якщо складно щось знайти самостійно їдіть в оргагізацію New Journey Housing
-
Точно, святий ютуб😂 забула за нього😅😅 спасибі
-
Користувач VladYalovoy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Допомагаємо оформити грамотне канадське резюме. 📑 Пишемо і супроводжуємо Вас поки не сподобається. Першим кільком людям робимо зі знижкою, а також безкоштовно напишемо всім невеликі cover letters під конкретні вакансії, якщо треба. Вам підійде наша допомога якщо Ви: - Не впевнені або не знаєте як саме подати свій досвід роботи та навчання за канадськими стандартами - Взагалі не знаєте як писати cover letters під конкретні посади - Хочете зекономити свій час Звертатись на ел. пошту [email protected] Або в телеграм - @AugTayt
-
Користувач VladYalovoy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Добрий день . Мені потрібна допомога. В нас сину 2,5 роки. Куди можно з ним тут піти погуляти пограти? Парки або може є центри дитячі. Буду дуже вдячна, бо живемо ще в готелі і не знаю вже як розважити дитину