Взято з іншої групи :
" Я вчора ходила міняти права і навіть з Дії поміняла
Здаю всі явки та паролі:
Прийшла в MPI в City place (downtown), мені сказали вони не працюють і дали список, де можна «спробувати» поміняти права. Я пішла в Autopac The Standard Insurance Brokers LTD (200-330 St Mary Ave, Winnipeg, MB R3C 2L2) (він знаходиться у них у сіті плейс, на другому поверсі треба пройти через перехід скляний через вулицю).
Сказала їм, що треба поміняти права, але у мене тільки в електронному варіанті, тобто в Діє. Мені створили електронний кабінет, взяли всі документи: паспорт, ворк перміт та два документи з адресою: хелс карта та увійдений чек. І направили на vision test в MPI (все в тому ж city place на другому поверсі, де там проводять кnowledge test). Я зайшла туди, сказала, що мені тільки тест на зір, тому що там багато людей проходить теорію. Перевірили зір і пішла назад у той автопак. Зробили фото, заплатила $31, дали тимчасові права та сказали через 2-3 тижні надішлють поштою вже пластик.
(Велике подяка автору!🌷 Хай Вам щастить!!!)
Добавлю від себе: 1. Пластик, всеж таки у мене забрали,
2. Далеко не всі автопак знають про це. MPI їм не каже, де буде працювати. Тому, коли я приїхала туди (на тест) о 8.30- не було ні кого! Після цього я поїхала в автопак, але тест "забули внести в систему, тому автопак прийшлося телефонувати. І щоб Дозвонитися туди їм пощастило за 2 години, а може бути і більше:до 5-и годин. Якщо ви будете в автопак о 8.30- можно в MPI швидше дозвонитися. Я була в автопак за другою адресою: 360 Main st. Там працюють аж дві українки)) ось робочій телефон однієї (з її дозволу): 204-9881186, 204-985-8424 (Евгенія Головенко)
Да, і ще: якщо у Вас поганий зір, перед тестом потрібно підібрати окуляри, які будуть бачити як можно більший діапазон, бо я чула, що тест можно і не пройти( І мені, подекуди було тяжко "побачити" цифри (англійською вивчіть!). Їх потрібно дивитися в окулярах у пристрій, схожий на перевірку зору. Ще будуть зліва чи справа спалахи, треба сказати-де.