✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Там найдешевші будуть 130 при наявності membership Мені здається найдешевше буде пошта з України
-
Костко
-
Доброго дня. Хто може порекомендувати хорошого мануального терапевта/масажиста ?
-
Пиивіт, я цікавлюсь чи можна змінити оператора мобільного зв,язку, так щоб залишився номер. Перейти з Фідо до якогось іншого
-
Дякую
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, можливо хтось знає що хтось здає або буде здавати житло в субаренду в районі Ґарден Сіті з першого грудня, дякую за інформацію
-
Так можна. Приходите наприклад до Бела і кажете шо ви новий клієнт і вам треба зберегти номер. Там вам буде навіть дисконти якість.
-
Доброго дня! Дівчатка, а є хто поїхав без чоловіків , але з дітьми, поділіться досвідом!
-
Добрий день) Запрошуємо дорослих та дітей на онлайн уроки з вокалу фортепіано та гітари Бажаючі звертайтесь в дірект💌
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +48694021440
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи є сенс відкривати банківські картки у двох банках? Чи достатньо однієї?
-
Якщо ви будете користуватися костко, то вам треба буде зробити кредитку сібс саме від костко. Також якщо ви будете купувати хату то краще один банк для операційних затрат. Інший банк де ви будете накопичувати кошти для даунпейменту (це мені брокер пояснював)