✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Мені здалося навпаки. Ми заїжджаємо у будинок, у якому раніше було багато індусів, а зараз майже всі українці.
-
У більшості випадків умови стандартні- депозит 50%, 2 пейчеки + референс від попереднього лендлорда, що не є взагалі проблемою. Якщо від вас вимагається щось більше- це є свідченням того, що треба замислитись над іншим орендодавецем
-
Здається, просити депозит за декілька місяців - поза закону
-
Це просто було перше житло)
-
Ну незнаю , ми виписували чек і жили 3 місяці) але краще так ніж ніяк..
-
Мені цікаво, чому вони просять більше. І чи це просто рекомендація, чи правило з покаранням )
-
Вони просто взяли б інших людей , на це житло будо досить аплікацій , а так як ми не мали істоірії найму …
-
Я нічого проти вас не маю, ситуація диктує свої умови. Цікаво, чому закон відрізняється від того що є на ділі.
-
www.instagram.com/p/C5EstNgA371/?igsh=MWk5eW45aDFiZmkxYw==
-
Може комусь буде корисно
-
Привіт! Маю цікаву можливість для вас! Робота стабільна, не забирає багато часу, але дозволяє отримувати стабільний дохід щодня. Не потрібні жодні спеціальні знання, лише ваш телефон, 18 рокiв та бажання. Залишайте мені особисте повідомлення, і я розкажу більше про цю можливість. До зустрічі!
-
Всім привіт! Потрібна консультація україномовного бухгалтера у Вінніпезі.
-
Привіт)Хто має фідо?Я правильно розумію,що 60Gb нарахуються завтра?
-
Ну він залишится, але будь в якій країні його не можна надавати поліції, він не дійсний