✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Я розумію. Але волонтери мені говорили, що можна зробити, не віддаючи пластик. То я би не хотіла віддавати, якщо так можна
-
Мpi направляє інформацію в Україну про ануляццю посвідчення
-
Так пластик автоматично стає недійсним, неважливо яким чином ви міняєте посвідчення
-
Доброго дня. Порекомендуйте, будь ласка, відділення, у яких можна замінити водійські права просто показавши їх у Дії? Щоб не віддавати пластик 🙏
-
У будь якому випадку, у разі повернення в Україну, доведеться їхати в сервіс центр, і робити зворотній обмін
-
Не знаю, але вже був кейс, перевіряли, посвідчення України стає недійсним після заміни
-
Це як після зміни адреси, у вас залишиться канадійске посвідчення, але не дійсне, в мене вже штук 5 є
-
Тому німці до березня сиділи тут на PR
-
Німеччина, наприклад, до березня цього року після отримання такого повідомлення, автоматично анульовували громадянство Німеччини, поточний закон України дозволяє мати два громадянства
-
Це так само, при отримані паспорта Канади, уряд направить в Україну повідомлення про отримання громадянства.
-
Ну не впевнений що прям здавати, але вони так само направлять в мрі повідомлення про ануляццю
-
По правильному ні,але хто ж вам забороняє надавати якісь певні послуги на дому за кеш😄
-
Підкажіть,як поповнити номер телефону chatr ,якщо я не можу увійти до програми на телефоні так як отримав номер вже активований від волонтерів? Номер я міняти не хочу в програму зайти також не можу так як вона вже була зареєстрована на інші дані волонтерів тому тарифу не знаю.Яким способом можна поповнити мій номер?